7 dagar /E

Är i ett sånt skede i livet där allting känns ganska otäckt faktiskt. Det är 280 dagar - ungefär - tills vi tar studenten. Tills man är självständig och ska jobba tills man dör, typ. Hur som hur sitter vi nu och pratar om lägenheter, ekonomi, mat. Pratar om bodstadskö, privata hyresvärdar. Det ger mig lite ont i magen samtidigt som det känns jäkla spännande. Nytt och intressant. Jaja. Jag får hur som hur ångest över vad jag ska göra efter studenten. Vad vill jag göra, hur ska jag göra det. Just nu känner jag för att gräva ner mig någonstans. Bli förtidspensionär. Eller bara arbetslös? 
 
Jaja. Mamma följde faktiskt med upp till stallet och vi skrittade ut en sväng, hon på Räkan och jag på Zudden. Imon ska jag en sväng till skolan, har dock sovmorgon vilket är asskönt - därefter får vi se. Caisa och jag skulle nog träffas och planera lite inför våra kommande 2 veckor i USA. Det är ju sååå nära nu. Ska även städa rummet och tvätta, men har ju hela helgen på mig så ja, det ska nog hinnas med. Är även helt lyrisk över att få ta upp resväskan från källaren och börja packa. Men det får vänta någon dag till haha, kanske kan hålla mig till söndag i alla fall. Rummet måste städas innan hur som hur så ja. Det dröjer nog för vem orkar städa ;-)
 
Hur som hur köpte Caisa och jag presenter till Mathildas värdbarn här om dagen också, tror det kan gå hem hos dom. Så nu är det bara hennes värdpäron kvar som vi ska hitta något och vi börjar väl komma fram till något vettigt så butikerna i vxo ska genomsökas. Men ja. 7 dagar. gaaash. EN VECKA?! Vart har all tid tagit vägen??
 
KRAM