280517/C

 
klockan är alltså 20 i 2 & jag borde sova för cirka jättelänge sedan. Om ett par timmar sitter jag på tåget ner till Köpenhamn & ett par timmar efter det sitter jag på flyget till Spanien. Borde kännas helt fantastiskt men förtillfället endast ångest. Varför åker vi till Spanien nu? Alicante kommer finnas kvar men vi kommer aldrig att få tillbaka den tredje sista veckan i skolan. Aldrig någonsin. Kanske är det studentångesten som kommer krypandes när man håller sig vaken med serier. Inte vet jag, men just nu håller jag mest på att få spelet över de tre uppgifter jag egentligen borde gjort under dagen som jag idag har sovit bort. Känns kalas. Förutom det har jag nu också försökt skriva ihop ett personligt brev som också det borde skickas iväg innan jag flyr landet. Vart? Varför? För jag tar studenten & vill leva det liv jag alltid trott jag borde gjort istället för att sitta i skolan. Nu när jag väl ska skriva den där ansökan? Ångest. Kommer jag palla med det? Kommer det vara värt det? Kommer jag vara good enough? Men helt ärligt så vet man ju inte förrän man provar & jag måste leva som jag försöker lära - fungerar det inte så kan man sluta. Får man inte jobbet så är det bara att söka nästa. Får man jobbet men ångrar sig kan man allid tacka nej. Svårare än så borde det ju inte vara så ansökan är nu färdigskriven & ska läsas igenom av min insider innan det skickas iväg. Vi får väl se vad som händer, halva sommaren har jag i vilket fall bokat hemma så tyvärr småland - så lätt blev ni tydligen inte av med mig. *gråter* Ses i spanien - adios. 

250517/c

Har nu plockat upp en väska på rummet & försöker klura ut hur jag ska få med mig allt jag behöver & ha lite plats över påvägen hem. Dagens stora fråga. Har än sålänge endast lyckats packa ned en klänning men känner mig relativt nöjd där, lite aftersun & en bikini eller två sen drar vi? Inte glömmas passet & plånkan men sedan är vi ju ändå redo att dra. I vilket fall har jag nu tagit helg på riktigt efter en dag på jobbet, imorgon väntar en långtur i skogen tillsammans med hästis & packning - på lördag är schemat liknande & på söndag flyger vi. Känns som ett helt okej upplägg. 
 
Påtal om hästis gör hon superframsteg & är så rolig. Igår var vi ute & busade som tusan i skogen - började med att skutta över stockar som vi hittade i skogen (!!!!) fortsatte sedan rakt ut i skogen med hopp om att hitta till vägen & sedan ner till sjön. Hon skötte sig utmärkt - stoltstolt - & påvägen hem bjöd vi därför på lite galopp. Det kommer att bli mycket intressant att sätta igång den damen i galopp på riktigt. Märks ju att hon har varit galoppör om jag säger så...? Vi kommer va supersnabba därute i skogen. ;-) Nu ska jag lindra huvudvärk delux med vatten & lite disneyfilm - men vi höres. 
 

200517/C

 
Så, ännu en fredag slut. Har helt ärligt slutat att se fredagar som en "helig/asnajs/vad-ni-nu-vill-kalla-det"-dag. Fredag är Fredag, precis som Onsdag är Onsdag. Skillnaden är minimal? Festat har vi gjort alla dagar i veckan det senaste året thanks to studentfesterna, jobbar man på helgen så är det ändå inte ledigt två dagar utan mer ledig när man har en lektion i skolan måndag/tisdag? Så vad hände egentligen med tacofredag??? Inte vet jag, är detta den bittra sanningen i jobblivet? Kan va så - men att dricka vin en måndag är inte helt fel det heller, förstår inte riktigt varför vi är så fixerade vid vilka dagar det är okej & vilka det inte är det. Nej, snart är vi i Spanien och där är det då ingen som bryr sig om vi beställer in sangria innan lunch en måndag (or well, jag kommer inte bry mig). 
 
Imorgon väntas jobb (kanske inte helt oväntat) & sedan tänkte jag tvinga ut hästen i skogen. Blev ingen runda idag som tänkt då hon var genomsvett när jag kom till stallet idag. Hur?? Mycket bra fråga, inte vet jag. Hon var superlugn inne i boxen när jag kom men det rann svett om henne. Så svampade av & gick ut och promenerade en sväng med henne istället. Lärde oss att gå på varsin sida av vägen vilket har varit relativt jobbigt tidigare (vill helst gå på en) & mötte en älg. Det var väl inte så farligt sa hon och traskade vidare. Tror hon tycker jag är helt okej vilket är skoj. Så ja, AW imorgon blir att skritta en runda i skogen & vem är jag att klaga? Livets liv ändå.