310317/C

 
godmorgon från sthlm. Eller, ja morgon är det ju inte längre men vi har inte lyckats komma längre än frukost. Vi landade i sthlm i onsdagskväll & sedan dess har vi mest bara gått runt i stan. & så var vi ju på ed igårkväll, mindre detalj? Fantasiskt bra & jag vet inte ritktigt vad jag ska skriva om det? Ed är ed & mycket mer än så är det inte. Fast så mycket mer var konserten. Ville gråta, dansa & sjunga men såklart hamnade vi lite halvtaskigt bakom fina mammor som så snällt bakade på oss för att de ville ha space. Men vad ska man göra, alla som stod bakom mig klagade säkert minst lika mycket - & jag kunde ju faktiskt se fram till scenen. ;-) 
 
Dagens planer är ännu oklara - men tanken är väl att dyka upp hemma sent ikväll efter att ha checkatläget i sthlm. Blir nog spännande det med. En sån här chans får man ju bara en gång i livet. Eller i halvåret. Eller när man är i storstan. 

240317-82/C

 
godmorgon fredag. Eller kanske godförmiddag. vxo bjuder på sol & kaffe, jag bjuder på GAplugg. Gymnasiearbetet har varit det enda i huvudet mellan 8-19 hela veckan & helt ärligt har det varit rätt otroligt vad jag lyckats med. Kanske tillochmed kommer kunna lämna in mitt arbete vid deadline nästa vecka? Därför ska jag i eftermiddag ta helg genom att jobba & det är i samma andra helgen kommer att fortsätta, så GA får vila ett par dagar innan vi drar sista rycket på tåget upp till sthlm. 
 
pågrund av detta har det mest intressanta jag gjort denna veckan varit att dricka kaffe på condeco & gå till biblan och hämta böcker. Har lyckats spendera ett par timmar på kvällen hos ebba också vilket har varit saknat, men samtidigt känns det lite som hon aldrig åkte. & bara det, känns inte det lite sorgligt? Att hon varit borta 2 månader men att så fort man kommer hem till det gamla vanliga blir det som förut. Såklart inte för ebba, men för oss som varit hemma är det bara samesame och en månad eller två gör väl inte så stor skillnad. Sa det ändå igår (sorry not sorry ebba), att komma in i något går så jävla fort och att vänja sig av med det tar så mycket längre tid, men att riva ned något man byggt upp går så mycket fortare än att bygga det. Ett superenkelt konstaterande jag gjorde igårkväll som kanske var mer förståeligt då än nu, vet inte riktigt. I vilket fall ska jag släppa det för stunden & återgå. ses 

03-2016/c

 
mars 2016 - vad gjorde jag då? ni vet väll redan att jag tycker det är superskoj att vara sentimental & se vad jag gjorde för årsedan. menmen, det är mysigt det med.
 
Så vad gjorde jag egentligen - jo, jag fick ett jobb. Hur konstigt är inte det, att jag bara jobbat i Ör i ett år? Glad var jag iallafall & i samma veva som jag började jobba där så fick jag också frågan om jag ville jobba GHS & Spring Camp. Så rullade upp till Göteborg & hängde på mässa i ett par dagar. Helt ärligt kan de ha varit bland de värsta dagarna i mitt liv. Jag hade superskoj när det var folk där & hängde med mig, som världens bästa Isa, men annars - att jobba själv i monter 12 timmar per dag utan paus nästan en vecka i sträck, fan vad det tog. Trodde ett tag att jag rent allmänt som människa var någon man aldrig mer ville se, prata med eller veta av. Men jag är glad att jag gjorde det & skulle antagligen göra det igen om någon frågade. What dosen't kill you makes you stronger, right? 
 
 
Direkt efter Göteborg var det hem, packa om & köra ner till skåne med hästis i släpet. Hängde på vet. kliniken en hel dag som inte slutade som tänkt, men kanske som förväntat. Tror inte ens jag skrev något om det, men det var där och då vi på ritkigt fick det svart på vitt att bellabus inte skulle hålla. Så med det beskedet rullade jag vidare till Skyrup & jobbade springcamp, försökte tänka på annat, hängde med goa ungdomar & gosade med min favorit i världen, den där fyrbenta som också blev utdömd & nu går som mammahäst. 
 
 
 
Vill ändå påstå att det hände en hel del i mars förra året, absolut mer än vad det gjort i år. Finns väl både för och nackdelar med det I guess.