240627/c

Rummet fyllt av klänningar från bal & studenter, mössan ligger på bokhyllan & golvet fullt av ballonger & väskor. Nu är det klart på ritkigt, vi är klara med studenten. Hur fantastisk studentveckan var går inte att få ner i ord, det var tårar, skratt, sång & en sådan frihet. & ångest. & lättnad. Vet inte ens om jag vill gå in på det på riktigt, tänka efter eller känna efter, tror det är bättre att bara fortsätta frammåt. Imorgon rullar jag mot jobb i skåne, antagligen mina sista två veckor i skyrup som ungdomsledare. Hur konstigt är inte det då? Den 4e & sista, hur har jag kunnat spendera mina tre senaste sommrar och nästan år på denna plats & nu bara ska lämna det. Har alltid trott att jag i slutändan ändå kommer hamna i skyrup efter studenten, det har liksom varit allas tankar hela tiden, min tanke hela tiden. & nu kommer det inte att bli så. Jag ska packa ihop efter dessa två veckor och säga hejdå. Hur gör man det? Går det? Kanske mer ångest till det än att säga hejdå till skolan. Jag vet inte än, sådant vet man kanske inte förrän det är försent. Det jag vet är att det är nya äventyr som väntar som förhoppningsvis innehåller detsamma plus moms. Allt & lite till. Jag är excited, det kan jag inte förneka. Men det gör ont att säga hejdå. 

hemma bra, borta lite bättre/c

Påväg hem från spanien. Påväg mot balen. Påväg mot studenten. Mot livet. Har under resans gång sökt jobb & fått två. Kan tänkas låta fantastiskt men att välja vart man vill i livet är inte alltid bara att & att välja ett av dessa känns för tillfället helt omöjligt. Kanske känns bättre om en vecka, men just nu ger det endast ångest delux att behöva välja. 
 
Annars har veckan i Alicante varit kalas. Vi har levt livets liv & endast legat på stranden och ätit mat. Kommer hem nästan lika blek som när jag åkte, kan det ha varit för det uteblivna solandet de senaste tre åren eller har jag bara fått sämre pigment med åren? Saknar tiden när man var liten & aldrig brände sig utan bara blev superbrun direkt. Synd att det inte kunde hålla i sig. <3 Favorit under veckan har varit getost & en fantastisk resturang vi hittade precis bakom mainstreet. Kommer helt ärligt att åka tillbaka till Alicante endast för att kunna äta där. Förutom det, vädret hemma är fett mycket tråkigare & jag håller tummar & tår att det blir bättre de kommande två veckor.