jag är snart 20 men forever 15 inom maj /E

Hur kommer det sig att man alltid vill vara mer än människa. Jag har så många gånger sen studenten känt att jag på något sätt nu måste vara mer. Mer än vad jag var innan. Lite bättre, lite trevligare, lite gladare. Vad är ens poängen med det. Ingenting blev eller blir som tänkt. Vilken tiden får avvisa om det gör mig positivt eller inte. Sju sorger senare eller något, i stil med vad Maggio säger. Jag tror väl på att det mesta stärker dig liksom. What doesn't kill you makes you stronger, eller bara fuckar upp dig mentally. Men vad är värt det, det är väl frågan jag ställer mig nu. Vem är värd det. 
 
Men det är dumt att klaga på tillvaron just nu. Jobb går bra, har nån slags vision om att jag ska flytta in till Växjö. Hästarna ligger lite på is, men det är ok.Jag är ju ändå här, minns inte ens senast jag skrev. Minns senaste gången jag försökte, eller senaste gångerna kanske man säger. Men det blir aldrig något vettigt av något, och det blev det typ inte av detta heller. 
 
Men det är ok. Japp. Helt ok. KRAM

200717/C

två låtar som går på repeat thanks to ebs
 
Veckan har spenderats helhjärtat till att sova & jobba. Att vara ledig i två dagar var guldvärt, sovmorgon delux, lunch med KMK & införskaffade lite braattha-saker (läs: jeans & kaffe - what else do you really need??). I tisdags fick Tuva komma iväg en sväng till nytt stället & hoppa med ryttare för andra gången i sitt liv. Hela 60cm lyckades vi kravla oss över i en hel bana, det är bara att. ;-) Kalasrolig häst som kommer göra någon riktigt glad en dag med lite plannerad träning så kommer hon bli en superstjärna. 
 
Om 13 dagar kommer jag ha packat ihop mitt liv & rullat till skåne. Känns lite konstigt, jäkligt spännande & så sjukt kul. 13 dagar tills jag inte längre bor i moheda. Under dessa 13 dagar så är det en tur till Liseberg/JKPG plannerad, jag ska jobba 3 av dagarna, Thuva ska iväg & förhoppningsvis gå en Pay&Jump, jag ska en vända till GBG igen, den gången för bästa Håkan. Sedan ska ju hela rummet packas ned, vad som ska flytta med, vad som får vänta kvar i huset & vad jag ska skänka/sälja/slänga. Hellst hade det varit en resa till STHLM plannerad där med, & ev. en sväng till IKEA men vi får helt enkelt se hur det går med det. Ska ju också hinna träffa alla fantastiska människor som gjort de senaste åren helt kalasbra innan jag sticker. Allt man vill kan man? Vi får se - kanske bara tiden som sätter stopp?