What's up 2017? /E

Jag gjorde ju en snabb sådanhär med frågor om 2016 och tänkte att vad kan då bli bättre än att skriva lite om hur jag ser på kommande år (alt lite pga min bloggtorka också)? Det kanske är mer spännande trots allt. Någonstans vill jag ändå alltid blicka frammåt och inte tillbaka. Så here we go:


Beskriv 2017 med tre ord.
Frihet, efterlängtat & spännande.


Vad kommer bli det bästa med 2017?
Oj - vad ska man välja?! Att kick-starta året med Italien ska ju bil jäkla fett. Annars studenten!! Jag är så taggad på att sluta skolan, studentveckan med pubrunda, bal, skattjakten och allt där till. Jag är även taggad på att få börja med en ny medicinering mot reuman, hoppas att det fungerar bättre än metojecten. Jag är taggad på att söka jobb, se vad som finns, vidga vyerna. Och inte sist men minst: komma här ifrån. Hur många gånger har jag inte sagt det?! Men jag säger det åter igen - jag är SÅÅ redo att komma härifrån trots allt. 

 
Vilka resor vill du göra under 2017?
Det enda som ännu är 100% är ju Italien. Beroende på hur det ser ut med jobb efter studenten så ska jag även (förhoppningsvis med Cai!!) till Norge. Mamma och pappa firar nämligen 20 år som gifta och dem gifte sig där uppe, så det skulle va sååå mysigt. Men jobb går givetvis först. Sen är ju tanken att lyckas få komma utomlands och jobba rent allmänt efter studenten. Sen ska vi ju även en sväng till Gbg och se Håkan och sådär. Räknas knappt. Jag är hur som hur SJUKT taggad på alla ställen här i världen 2017 kommer bjuda på, oavsett vad det blir!

Vad kommer du spendera mest pengar på under 2017?
Tänker inte ljuga utan säger nog alkohol haha. Bara studenten liksom. I övrigt resor. 


Vad ska du tänka på under 2017?
Jag ska definitivt tänka på att ha kul. Njuta framförallt. Vara spontan. Börja leva. Se möjligheter, inte fega ur. Våga!! Jag ska defintivt tänka på att våga. Har en sån konstig känsla om att livet börjar nu?? Då jävlar ska vi våga. Det inte nu i livet man ska köpa villa och hund tänker jag, jag ska verkligen tänka på att passa på, medans man kan och orkar. Sova och allt sånt annat kan man göra en annan gång - lite så. Och att ha kul. Våga och ha kul. 

 

Finns det något speciellt du vill göra annorlunda under 2017?
Ta för mig. Tänka på mig själv. Det har jag ju gjort relativt mycket nu under slutet av året - men ännu mer!! Sätta mig själv i centrum. 


Vad ser du inte fram emot med 2017?
Kan faktiskt inte komma på något direkt? Jag ser mest bara möjligheter med detta året. De kommer bli fedt. 


Kommer 2017 bli ett bra år?
Vill helst verken säga bu eller bä - man ja. Jag tror på att det kommer bli ett bra år.