atm

 

300117/c

 
har alltså precis lämnat in en uppgift där jag babblade cirkus två sidor om något jag inte förstod själv men skulle förklara för någon annan. makes sense? nä - inte min inlämning heller. Som tur väl är kan vi (förhoppningsvis) gå vidare nu mot nya utmaningar så som att bli friska & skriva ett GA. Veckan som väntar innehåller totalt 3 lektioner & i skrivande stund är det osäkert hur många av dem jag kommer att närvara på, med nässpray i ena handen och papper i andra försöker jag bli frisk från den eviga förkylning som tydligen vägrar lämna mig. suck. Men vad kan man göra mer än att dricka te & titta på vänner (samtidigt som man lever i förnekelsen över skolan haha). 
 
Förutom denna relativt gråa måndag har de senaste dagarna varit bra. I fredags var jag & Mimmi på grace tillsammans med typ resten av Växjö vilket var superkul, lite tråkigt utan någon ebs som från ingenstanns hoppade upp på ryggen inne på schlagergolvet men, vi hade kul ändå. Lördagen ägnade vi till återhämtning & när jag fått nog av det pallrade jag mig iväg till stallet & red. Söndag likaså & since ebs lämnade mig med sin ponny så var vi på äventyr tillsammans med Alma & fazze i skogen vilket var superskoj enligt herr lurvponny - vi hinner nog ut ett par vändor till innan ebba kommer hem hoppas jag, då kommer han vara en liten stjärna (med massa bus hihi). 

250117/c

 
de litterära skillnaderna mellan Harry P & Anne Frank är nu utredda & jag ser fram emot flera timmars hål i skolan - tur att jag bakade kakor igårkväll när jag egentligen skulle tänkt igenom mina argument för dagens seminarie. Att välja de två karaktärerna var inte det mest genomtänkta jag gjort i min skolkarriär men varför inte tänkte jag under seminariet & försökte hitta alla likheter som fanns, olikheterna var inte lika svåra. Men snart, snart behöver jag inte längre tänka på litteraturseminarer, GA eller matte, för snart är det juni. snart ska jag sluta tjata om studenten. 
 
idag väntar kaffe med mimmi & en massa massa plugg. Finns lite allt möjligt att välja på beroende på vad man är sugen på, skriva letter to the press i eng7, ledarskap & organisation, GA om marknadsföring, ett PM till GA, lite retorisktanalys plugg eller kanske analysera Kinas valutapolitik det är bara att välja. Ordning är lite orelevant - allt skulle varit klart för ett tagsedan. Imorgon väntas dock roligare aktiviteter, jag ska nämnligen motionera lilla Svantebus - har inte riktigt bestämt mig hur än, men på ett eller annat sätt ska han få röra lite på sig. Lilla ponnybus, Ebba brode redan nu ha abstinens haha.