11 /E

Finns en viss charm i att vara ledig mitt i veckan. Japp. Hade till och med sällskap inatt, vilket är mysigt. Älskar att vakna och titta åt sidan, så ligger någon där och ser söt ut. Extra plus i kanten med kramar innan folk sticker här ifrån också. Finaste. Kanske ska lägga ut annons, "Sovsällskap sökes - heltid". Undra om man helt enkelt hade fått napp?? Lol.
 
Jaja. Jag försöker kombinera blomkål och kaffe = rekomenderar ej. Varför dricker jag ens kaffe? Lol. När Caisa och jag var i Gbg och såg Håkan i somras köpte hon vaniljkaffe, kapslar - vi har nämligen en sån maskin och dem ligger här och väntar på henne. Ingen som vågar dricka dem - för dem är ju Caisas. Vad jag minns var detta kaffet helt okej - gick runt och tänkte på det idag och tänkte att jag ska fanemej testa. Osäker ännu på om det var lika gott som i Gbg. Finns det något här i livet som är lika bra som i Göteborg dock?
 
Idag står Räkan på schemat. Älgjakten har ju börjat så vi ska hålla oss i paddocken. Svante får skor på fredag och då sätter vi lite fart på inridningen. & så ser det ut på hästfronten. Mer eller mindre. Behöver i övrigt både färga mitt hår och klippa det. Måste även försöka hitta nya skor till Italien, beställa hem eu-kort och börja organisera mitt liv. Kommer det någonsin gå är frågan? Återstår att se. Jag tvekar. KRAM
 
 
 
 
 
#1 - - Majs:

Kan du göra ett inspo collage på vinterskor?? Tack på förhand <33