june15/C

1. chloé ville inte gå föri kossorna. :-( 2. sista gången jag satt på världensfinastebästastehästis ute i Åboda. det var en så fin kväll - det var magi. mest för att det var hon, sen hade vi ju tur med värdet och så med. men världens finaste. 3. från samma kväll som bilden innan. gud vad jag saknar henne. 4. helgen vi var nere & lämnade henne hängde vi ett gäng i skyrup - & lovisa var där. bästa lovisa. & bästa resten av familjenskryup. 5. vart i Bosnien - vi fick rida, var rätt glad för att trava två varv då jag inte hade ridit på två veckor - abstinensdelux. 6. jag & marcel i våra fina braces i bosnia. 

280616/C

ok - ja kanske att jag kan andas lite när ebba är hemma igen, men sen har det inte hänt något sen jag tittade in här sist heller. jag har jobbat. nockade huvudet i hyllan på jobbet igår & har en bula på ena ögonbrynet, om ni nu så gärna vill veta. har nu två dagar ledigt innan jag kör sista racet här hemma på jobb innan jag sommarflyttar första gången denna sommar. det blir skoj. :-) förhoppningsvis kan jag dela med mig mer av jobb här då, kanske lite roligare att läsa om hur vi jagar föl & rastar elever än hur det gick för mig att sälja kaffe - men inte vet jag? 
 
under mina lediga dagar, vad gör jag då? ska börja packa lite inför min miniflytt - inte bara att flytta tre veckor utan att tänka efter vad man behöver. bruka sluta med att allt åker med & ungefär hälften kommer med hem om man har lite flyt. men man vet faktiskt aldrig vad som kan tänkas behövas när man är i skyrup, allt & inget behövs i tid & otid så lika bra att ha med allt så man inte saknar något. det är jobbigare att vara utan det man behöver än att ha med något man inte behöver om vi säger så. förutom det - tilda & jag pratade lite om roadtrip, om kan lösa det på något vänster, hade varit mysigt. i helgen var vi i GBG med la familla, denna gången tänkte vi oss mer mot gränna & godis. låter rätt bra i mina öron, vi får helt enkelt se hur det slutar. 
 
 

Smajla /E

Har ni märkt att Caisa slappnar av så fort jag är hemma? Haha. Latmask. Ska nog åka iväg igen så hon börjar skriva. ;-) Skämt och sido. Mitt liv bara springer iväg i slow motion. 
 
Vi kom ju hem i lördags, och var sedan hos Ia. Som jag skrev. Söndagen blev det upp tidigt och mata Ali, sen stod tvätta bil på listan, och massa annat. Minns knappt. Alma och jag var en sväng i Växjö. I går började jag jobba, 5 veckor i Värnamo har jag framför mig. Hela systemet är förenklat sen förra året så det rullar på snabbt och smidigt, är i stort sätt redan inne i det. Idag har vi jag även färt på nya äventyr upp i skogarna, ridit en vända i skogen och sådä. Mer om det nån annan gång. Det kommer nog bli super men känner gärna in mig först, I guess ;-)
 
I måndags tog vi hem Smajla, en av Joannas valpar. Om hon stannar? Det får vi se. Det bros helt på pappas allergi, amstaff ska vara en snälll ras just på den fronten - så vi håller tummarna. Hon är hur som hur dödsgosig och det blir lite spring om nätter nu. Varannan natt kör mamma och jag - min tur inatt :-) tagga
 
Ja - ska sova det lilla jag kan innan knytet väcker en igen - KRAM