310617/c

så - nellie & jag ska alltså bo på hotell denna veckan. en hel natt. spännande. vi tyckte vi kunde få göra det efter dagen som var idag - vänförtjänt. & så ska vi äta polkagrisar. nej, men lite lyx ska man ha det ibland. 
 
vi hade rekorddag på jobbet vilket var kul, men galet stressigt. nu är jag ledig fram till onsdag lunch & dagarna är fullplanerade - som vanligt. imorgon beger jag mig till skyrup för att träffa folk, köpa hjälm till tilda (?), lyssna på planer inför hovdala & käka pizza. sen hem igen & på tisdagmorgon drar jag & nelson iväg på vår roadtrip. det blir najs. vi ska endast bo på hotell så vi kan dricka drinkar på pinchos. för vi kände ingen som bodde där & det var det närmsta "kommabort"-stället vi kunde tänka oss med tanke på hur mycket tid vi har haha. så, på tisdag drar vi. därefter väntar 5 dagars jobb igen & sen flyttar jag till skåne igen. såklart, vad annars? så jag rullar just nu - jobb, häst, skåne, USA. ungefär det som går fram & tillbaka i huvudet från morgon till kväll. nu väntar dock sängen & jag behöver all sömn jag kan få så jag kan hålla ögonen på vägen imorgon. :-) 

300717/c

 
så är jag tillbaka i den där jäkla djunglen igen. letar häst - redan nu. en foderhäst, ett år, gärna i lagom ålder, inte 2 år eller 22 år, gärna ridbar men en ägare som inte har alltför mycket krav, men den få gärna ha liiiite kvalite. jag är en av de där som vill ha en 1,50 häst för 20,000. fast nej, egentligen inte. hur svårt kan det vara. just nu känns det omöjligt, men alltid löser det sig på något vänster, hur har jag ingen aning om? 
 
rullar igenom hästnet & det som finns är shettisar, skogsmullar och avelsston på sidan med foderhästar. så finns det ju några som låter lite lovande. hittar en, två, mejlar. fick faktist nyss ett samtal. svarar halvflummigt så hon tror säkert jag var super oseriös och inte visste något. nej, bara länge sedan jag gjorde detta & körd i huvudet efter en dag på jobb. sen lite kalla fötter för det var en fin häst. så nej - blir inget med den. tappar lite kännslan. hatar att leta häst. kan den inte bara stå där i stallet & se så jävla lycklig ut och vara helt skadefri. hur svårt kan det va. men varför göra det om det var lätt right? ger upp för ikväll - säger tack & hej. imorgon är sista dagen på jobb innan jag har miniledigt - lyyyx. natti :-) 
 

290716/c

från malmoe - nu när jag faktiskt har internet :-) 
 
jag kämpar på. försöker fundera ut något roligt att dela med mig av här, men inget so far. all energi går till att städa laga mat & diska - samma sak med på olika platser. när jag blir ekonomiskt oberoende ska jag ha något som hjälper mig med sådant, tills dess ja, är det bara att diska på? Ebba kämpar med att fixa flygbiljetter, jag gav upp med att tänka på det redan innan projektet drogs igång men jag litar på ebba till 100. det blir nog bra. försöker planera en liten roadtrip de två dagarna då jag faktiskt är ledig. Först & främst ska jag ner till Skyrup, hämta min plånka (<333) & käka pizza, kanske kolla på hovturnen med om det inte planeras något annat. på tisdag - då försöker jag leta reda på någon som bara vill åka bil & äta på pinchos. hur svårt kan det vara att hitta någon som vill det? svårare än vad man kan tro tydligen. jaja.