Alla <3 dag /E

Så. I'm alive. Tro det eller ej. Dagen har bestått av årsmöte och blåbärshoppning. SÅ ja - hur gick det för Putte? Han var såååå duktig. Först och främst gick han på släpet som INGENTING, så jäkla kul.När vi skrittade fram var han lite sådär "Vaa?? Är det inte dressyr vi ska göra?? Vad säger du?". Vi satte lite bomull i öronen, i och med att han tyckte allt ljud från läktaren var så läskigt vilket verkade fungera. Tror det hjälpte endel att vi var där och hoppade förra helgen. Han spände sig lite och ville inte riktitg gå framåt - men han var ändå såå duktig. Var inte alls sådär töntig som han var sist, så nästa gång höjer vi hindrena lite.
 
Så det var ungefär min alla hjärtans dag. Har dock fått världens finaste rosor och choklad av världens bästa pojkvän. Så nu ska jag gosa, blandat med körkots-plugg (so romantic trots allt). Bästa. 
 
Ny vecka - fokus ligger helt och hållet på körkort, lite jobb och få ihop timmarna. Detta blir sista veckorna med stressande, ska bli så jäkla skönt att kunna köra hem från skolan, hinna med stallet och sen jobba. Nu hinner jag liksom inte åka hem emellan (busstider suger) så ja. Så jäkla skönt. Nån vecka till sen ska jag förmodligen rulla runt i en bil. Annars är det årsmöte på g, disco, massa saker. Mest hela tiden. KRAM
#1 - - MATILDA 🌱:

Vilken fiiin häst! :)

Svar: Gud ja, det är han. Ägaren säger alltid att han hade varit såld för länge sen om han inte hade varit så satans fin ;)
Ebba & Caisa