7 dagar /E

Är i ett sånt skede i livet där allting känns ganska otäckt faktiskt. Det är 280 dagar - ungefär - tills vi tar studenten. Tills man är självständig och ska jobba tills man dör, typ. Hur som hur sitter vi nu och pratar om lägenheter, ekonomi, mat. Pratar om bodstadskö, privata hyresvärdar. Det ger mig lite ont i magen samtidigt som det känns jäkla spännande. Nytt och intressant. Jaja. Jag får hur som hur ångest över vad jag ska göra efter studenten. Vad vill jag göra, hur ska jag göra det. Just nu känner jag för att gräva ner mig någonstans. Bli förtidspensionär. Eller bara arbetslös? 
 
Jaja. Mamma följde faktiskt med upp till stallet och vi skrittade ut en sväng, hon på Räkan och jag på Zudden. Imon ska jag en sväng till skolan, har dock sovmorgon vilket är asskönt - därefter får vi se. Caisa och jag skulle nog träffas och planera lite inför våra kommande 2 veckor i USA. Det är ju sååå nära nu. Ska även städa rummet och tvätta, men har ju hela helgen på mig så ja, det ska nog hinnas med. Är även helt lyrisk över att få ta upp resväskan från källaren och börja packa. Men det får vänta någon dag till haha, kanske kan hålla mig till söndag i alla fall. Rummet måste städas innan hur som hur så ja. Det dröjer nog för vem orkar städa ;-)
 
Hur som hur köpte Caisa och jag presenter till Mathildas värdbarn här om dagen också, tror det kan gå hem hos dom. Så nu är det bara hennes värdpäron kvar som vi ska hitta något och vi börjar väl komma fram till något vettigt så butikerna i vxo ska genomsökas. Men ja. 7 dagar. gaaash. EN VECKA?! Vart har all tid tagit vägen??
 
KRAM
 

Mitt 2015 Augusti /E

 
 
(1) Elsa och Walter hängde hemma. På den tiden Elsa fortfarande var gosig och Walter bodde här (saknar<3). Dem var i alla fall bästisar, sådär på håll fast nära varandra och bara chillade tillsammans liksom. Kan tänka mig ett sånt "Näää men vi är bara vänner vettu!!"-relation. Fast påriktigt då, det är ju trots allt en kastrerad-hankanin coh en katt. Lol. (2) Pontus och jag käkade Spice n' Rice, haha. Minns att vi gjorde detta typ 4 gånger på alldeles för kort tid. Supermysigt doe<3 (3) Vi var och såg eh, ja..höll på att skriva Jonas Gardell men det var Johan Glans. Man kan ju önska dock. Det var i alla fall superduperkul. Skrattade gjorde vi. (4) Spice n' Rice igen!!!! Bästa. (5) Mohedadagarna 2015. Hade superkul. Rly did. (6) Minns att Fannie åkte till andra sidan jordklotet och Gulliver och jag chillade mest i skogen typ. Mysigt häst. Gudasnäll men lite småbusig på ett charmigt sätt. Minns även att just denna gången när vi körde var faktikst Pontus med, och han tyckte det gick sakta. Lol.

23 augusti /E

Jepp. Gissa vem som blev sjuk. Feber och dödsförkyld övergick till bara snorig som fan och hostar slem mest hela dagarna. Nu är vi inne på slutspurten i alla fall. Allt slem i halsen släpper, äckligt men bra nyheter ändå. Näsan är bättre och jag kan andas genom den om jag bara tömmer den regelbundet. Lol
 
Jaja. Jag hade en trevlig helg. Fredagen la jag mig i soffan hela kvällen efter att jag var hos veterinären med Elsa. Febern övertog och jag blev helt död. Blev bättre nästan dirket dock så orkade med lördagen, vi var nere en sväng i öltältet. Men kom i säng typ redan vid 1 på natten, så det var skönt. Steg sen nämligen upp och åkte iväg och kollade på 2 ponnysar. Inget som kommer resultera i något denna gången heller tyvärr. Vi kämpar vidare. 
 
Jaja. Mitt liv blev fett bra/fuckade ihop nu idag. Har fått 5 veckors utomlandspraktik "bokat". Ja. Återkommer, detta krockade dock med både min tatueringstid och Håkan-konserten. Tatueringstiden lyckades jag flytta och till och med kunna utnyttja presentkortet. Men Håkan, nope. Så vill någon köpa 2 biljetter till Håkan i Oslo, 3 demcber. Hola at me!! Håkan-konserter kommer de förmodligen fler, men möjligheten att få resledar-utbildning utomlands, nah. Så ja. Hola at me!!!
 
Aja aja, skolan har börjat. Kan personligen känna att det är blandade känslor. Jag är otroligt taggad på sista året, mest redo för studentmössan. Och allt annat som kommer till på vår linje. Japp. Så är det. Mer om det nån annan gång kanske. KRAM