290416/caisa

var med ebba när hon red på ridskolan i tisdags, när ebba red rodeohästen & de tränade på att rida massa volter & få hästarna mjuka i sidorna. Vilket tog mig tillbaka en månad eller två (snarare 3 eller 4, men ni är med mig) till när jag red typ exakt samma övning ett helt pass. bara få hästen att släppa i sidorna. 
 
det var topp 3 av alla pass jag gjort med bella. började som vilken annan träning som hellst, (as usual) men efter många om och men, efter att ha gjort samma sak om och om igen, så började det lossna, bit för bit. fick rida röven av mig hela jäklar passet, men det är så det ska vara. & bella, hon var så fin. när det bara fungerar, när du ger allt själv och hästen ger lika mycket tillbaka. när allt bara stämmer till 110%. lite så känndes det. det var så klockrent, det var så kul. jag vågar nästan påstå att det är en av de få gånger jag har fått känna på vad som är rätt, hur det faktiskt ska kännas. nästan iallafall. så nära jag nu kan komma. men det var en bra träning. & dit ska jag komma igen, någon dag. för att få de moments när allt känns värt, kul & klockrent. livet med häst. det är alltid värt. även dagar som denna. tack bella. 

Friday morning /E

Asså när man har tid till detta på morgonen<33
 
Skulle vilja erkänna att både jag och Caisa suger på detta atm. Fast mest Caisa. Hehe<3 Hon fick sin packlista igår inför nästa helg. Även en spellista som ska byggas på. Men med lite clues i. Inte för att jag tror att hon listar ut det haha, men man kan ju alltid hoppas (eller ej). Aja. Idag har jag praktik innan jag tar helg. Och Valborg. Inget bokat, ska träffa Isabelle och ta igen allt. Har lovat att köra lite folk och ja. Ska hoppa Putte på söndag, det är väl ungefär det. Inte mycket mer än så. Och just nu känns det lite lagom, efter förra helgen känns det att kroppen inte riktigt fick vila ut. Så ja, det känns absolut lagom. Hoppas bara på lite sol också. '
 
Jaja. Ska resa mig ur sängen och trycka i mig något att äta. KRAM
 

Ritzell /E

 
Tänkte försöka plugga. Men är det seriöst bara jag som inte klarar av det i sängen? Dör. Så imon ska jag, efter skolan, oavsett om det bilr själv eller med sällskap sätta mig någonstans, köpa mig varmchoklad - och plugga. För ska jag klara av 2an måste jag komma igen nu. Läkartider och biverkningarna tar kål på mig och jag känner mest bara stress just nu. Men det löser sig. Det gör det alltid. Lyckligtvis nog har jag en väldigt förstående mentor? Japp. Förståelse brukar vara en bristvara annars. 
 
Jaja, men ska komma ikapp. Komma igen. Det har blivit lite efter just nu som måste göras. 
 
Annars har jag suttit på min första rodeo-häst (de va rodeo för mig) idag. Ali har fått vila från träningarna, nästa gång får han nog följa med upp, men vill att vi kommer igång lite mer innan. Jaja, red en av ridskolans unghästar som hade benen åt alla håll och kanter, sprallig, mycket energi. Kan bli en mycket intressant häst då energin bara försvann när han slutade busa, så antingen ben åt alla håll eller knappt orka lyfta dem. Såattee. Kan bli riktigt kul och se om dem kan lära honom att använda energin rätt liksom? Aja. Har nog aldrig ridit så bra som idag, eller inte så mycket i alla fall. Kommer ha träningsvärk som heter duga imon lol. 
 
Som tur väl kan träningsvärken attackera mig bäst den vill. Pontus (inte pojkväns-pontus, har too many friends named pontus) fick medsmak för att rida och ville redan komma tillbaka efter jäkla mycket springande i söndags. Så han ska få motionera Ali åt mig imon igen haha, tyckte mest det är kul när någon annan tycker det är kul. Älskar that moment när någon fattar hur det går till i traven för första gången, Pontus fixade de galant och dem tog till och med en och annan galopp. Ali var superpigg och superglad, men fattade att Pontus var nybörjare, utnyttjade det lite, men inte för mycket ;-)
 
Jaja. Ska krypa ner bredvid Pontus (denna gången pojkväns-pontus). Får ändå ingenting gjort så kan likväl sova? Eller? KRAM