Fuck off /E

Så. Ny vecka? Vad hittar ni på? Den ser helt okej ut för min del, ganska lugn ändå. Ska försöka tränga in ett besök till vårdcentralen för blodprov snarast. Annars läkarbesök på tisdag + träning som istället ersätts med foder-teori? Något. Har ingen aning egentligen men kan ju kännas ganska givande nu när Ali står i en box här. Men det är väl det. Har lite små-planer till helgen. Men annars har jag tänkt att änga så mycket tid åt stallet. Ska gosa och borsta. Lära känna varandra. En extra morot sådär. Japp.
 
Katt-fronten har blivit bättre. Var hos Pontus igår = inga katter alls. Bara hundar. Vilket i vissa fall är bättre. Till och från sådär. Japp. Vad jag vet ännu har inte Ali inte klivit på nån mer kattunge, Elsa spyr inte mer. Ja. Det ser bättre ut. Haha. Så ja. Med tanke på att jag har varit i skolan sen 9 så känner jag mig ambitiös, även om jag inte får så mycket gjort. KRAM
 

29.11.2015 /E

För att, keep you updated på kattdramat här hemma. Elsa spydde ännu mer, hon fick inget mat förrän på kvällen sen och sen dess har det varit prima ballerina :-P Majsan satt på bordet och tuggade ost, varpå hon fick en knuff ner från bordet, landade konstigt och haltar från och till (mest löjlig dock). Hon kan leka och springa runt i 20 minuter som ingenting. Sen fjantar hon sig och stödjer inte på det. Men man får klämma och känna hur mycket man vill och hon äter, så det är luugnt. Nisse är hitils frisk och kry, bortsett ifrån att han är jobbig som en jag vet inte vad. Han mjauar HELA tiden. So fort han känner lukt av mat, så honom har vi börjat plåga med att spraya vatten på honom nu när inte mamma är hemma ;-) Som toppen på allt klev Ali på en av kattungarna i stallet idag, den lever också och kommer bli bra. Men ändå. Ska nog inte vistas bland katter på ett tag. Hm. 
 
Aja. Livet rullar på och helgen kunde ju alltid varit några extra dagar, eller timmar i alla fall. Dagen bjuder på första advent, vilket hade varit betydligt bättre om det varit lite snö på marken? Men ja, julskyltning i Moheda idag som jag inte kommer hinna gå på. Men ska hem sen, dricka lite glögg. Gosa med pojkvän. KRAM
 

28.11.2015 /E

Hejhallå. Härlig morgon måste jag säga. Sov och Pontus vilket också innebär att jag steg upp innan 8 för att han skulle köra hem mig, då han ska jobba. Kommer hem, fyser ihjäl så kan inte somna om. Tar upp datorn, ligger här, chillar. Katterna kommer in och myser lite, Elsa sitter i fönstret och gnäller mer än vanligt. Hoppar sen ner och spyr på mina kläder. Fick springa och akut-slänga det i tvättmaskinen, är gnällig eftersom det ska regna hela dagen. Eller dugga hela dagen kanske man säger. Har inga planer för dagen, inget alls. Alma vill julpynta, and I couldn't care less. Jag älskar vintern, snön, kylan - i all ära. Men julen? Nopp. Den är inte riktigt min grej. 
 
Aja. Ska upp till Ali under dagen i alla fall. Lite när jag känner för det, behöver inte stressa direkt. Har ju inget annat att göra ändå? Men det går bra än så länge. Försöker bara introducera på ett enkelt sätt. Så han kan  få vänja sig vid att vara här, men vi rider ändå. Men mest bara för sakens skull. I torsdags var vi ute en sväng i skogen. Skrittade mest, men vi fick in endel trav och en kort galopp också. Igår red vi i paddocken, i typ 25 minuter, lite mer kanske?. Men som sagt, mest bara för sakens skull. 
 
Det jag tycker om mest med honom är nog att jag anser honom vara liten. En liten häst liksom. Ändå är han en stor d-ponny. Men han känns inte så liten att rida. Han känns så mycket mindre att stå bredvid än att sitta på. De gillar jag. Perfa. 
 
Aja. Nu tror jag att vi köpt det mesta, ska nog inte behöva gå till hööks nåmera innan jul är väl min tanke haha. Var inne och köpte longeringslinor igår, en hink och lindor (har alltid velat lära mig linda hahahah). Vi får hoppas de. KRAM