sön 21:12 /C

Inledde morgonen med att spilla te i hela köket. Stabilt. Därefter har dagen dock rullat på ganska bra, jag har varit hos hästis och gått en sväng med henne. Har regnat till och från cirka hela dagen och bara för att jag tog regnjacka på mig fick vi solsken och värme under hela promenaden. Tror inte det har regnat en enda gång jag har haft den regnjackan på mig, humm. Dagen fortsatte sedan hos farmor med middag och sen snörade jag på mig löparskorna och begav mig ut i spåret, #fitspo. Kanske borde starta en träningsblogg, för att springa är det jag sysselsätter mig med när jag inte kan rida, typ som de senaste dagarna. Skoja, springer typ 1km, dör, springer 1km till och är sedan fett nöjd. ;)  
Nu avslutar jag dagen som jag startade den, med te (som jag denna gången inte spillde ut ;-)) och ska få lite plugg klart. En vecka kvar. En vecka kvar av 1;an. Det var nog första gången jag sa det. För det slog mig precis, jag är snart klar med 1an???? Brb ska bara gå och dö lite. Känns som Kolboda var igår. VAD HÄNDE?? Goooosh. Detta är för mycket en söndagskvälll. Aidos amigos ✊

"Cause you're worth it" /Ebba

Man kan ju undra om han ser ut under håret haha? Detta ser såå ut och vara hämtat ur en schampooreklam, haha sötis. Vill ni veta så hoppade jag av under vår avskrittning bara för att kunna ta en fin bild på honom med regnbågen, men nah. Hästen är ju snygg men himlen är ju bara tråkig haha. Inte direkt som jag hade tänkt mig i huvudet. Slutade i alla fall med att jag gick bredvid honom det sista för att han skulle få gå av sig lite. 
 
Tycker han & jag samarbetat bra i helgen. Både lördag och söndag spenderade vi i paddocken då vädret varit så lurigt. Duggar ena sekunden, stekande sol andra, sen öppnar sig himlen och det är som om någon häller en hink med vatten över en - därefter kommer solen och steker igen. Ska dock upp och gosa imon igen, så tänkte vi skulle ut i skogen i vilket fall som helst. Annars bjuder inte veckan på mycket. Hästar, typ. Som vanligt. Ska på dop till helgen, så det är väl det egentligen. 
 
Vill ge en recension på det här med musik + rida. Måste säga att det var rätt gött? Var inte alls som jag trodde utan kändes som om musiken la sig i bakgrunden då jag fortfarande koncentrerade mig väldigt mycket på hästen. Den var liksom bara där och boxade bort tystnaden. Stördes inte alls åt taken eller något egentligen. Även himla smidigt att ha ena hörluren i örat när någon ringer, perfekt att kunna svara haha. Lämpligt nog har både Pontus, mamma och Alma ringt flera gånger under igår och idag. Putte fick ett skrittvarv och jag slipper ha 20 missade samtal efter. Perfaaa. 
 

Nu ska jag gå och sova. Är superduper trött efter en dag i Lammhult. KRAM

Believe me /E

 
 (1) Är jag en tråkig flickvän för att jag inte vill dricka öl & spela zombie-spel? Någon där ute som kan relatera till mina problem? Ja, precis. Det kan man ju undra. Jag är inte direkt öl+fotbolls-tjej. Smuttar hellre på den nya fanta-mango (omg så god den är btw) och snackar skit. Kollar på någon dålig serie, typ Teen mum på MTV. Har varit de senaste dagarnas sysselsättning. Skrattar så jag dör ibland. Men bebisar är ju för himla söta ändå.  
 
(2) Vilka här rider med musik i öronen? Eller vad har vi för åsikter om det? Jag förstår varför, har själv inte testat ännu - men som den musik-fantast jag är; är jag rädd att jag liksom får krupp om jag inte är i takt till musiken. Ska man struna i takten i musiken då och bara tänka "häst, eller rätta hästen efter musiken? Haha. Ilandsproblem?Kanske ett problem i skogen. Men i paddocken tänker jag? Förstår ju själv att man inte kan rida i en annan takt än vad hästen har - det bli bara knöligt och jobbigt för häst och jobbigt för en själv. Men ja?
 
(3) Ni som rider western, HUR GÖR NI? Tell me all about it! Har sån sjuk träningsvärk i rumpan/ljumskarna idag så jag vill mest gråta. Har vaknat flera gånger inatt av att pontus bara rört min baksidalår och velat slå ihjäl honom, trodde absolut inte de tvar sån skillnad haha? Måttligt imponerad. Vill absolut fortsätta och växla sadlar (har 3 ;-) Lyyxx) men vill veta hur ni gör? Förstår ju att tanken är att man ska sitta ner i trav, galopp, ALLT. Men hur gör ni? Tips & tricks? VILL VETA! 
 
Nu ska jag till Putte, KRAM :-)