ambitions /caisa

Foto: Sally Storm (med mitt nya, fina objektiv<3<3<3) 
 
Idag har jag tänkt mycket på ambitioner här i livet. Vissa vill mycket, andra vill lite. Vissa vill allt medans andra vill inget. Jag är en av de som vill mycket, jag vill inte allt, men jag vill göra något. Jag kommer faktiskt inte nöja mig med ett halv bra jobb här hemma och bo i Småland resten av mitt liv. Vill inte ha en häst som går stadiga 1.10 på lokal nivå som jag är ute och tävlar lite ibland när det finns tid. Jag vill så mycket mer. 
 
Just idag har jag inga konkreta mål för vad jag vill. Jag är rädd för att sätta dem, för att få höra att det är omöjligt, att det är svårt och att det sedan inte är så bra som man trodde. Som att jag inte redan vet allt det där. Men det lockar mig, jag måste ju få prova. Få chansa, få satsa lite. Få göra fel, få misslyckas. Få göra rätt, få framgång. Jag vill låta alla de som säger att det är omöjligt få säga; vad va det jag sa! när jag misslyckas, för att sedan motbevisa dem när jag lyckas. För det kanske inte funkar fösta, andra, trejde eller 17e gången, men den 18e kanske det blir en riktig jävlar fullträff. Men det får inte alla vara med om, för det är inte alla som hänger i till gång nummer 18, eller 53 eller 341. Men jag vill så gärna göra det, jag vill ge det en chans. Jag vill satsa. 
 
Så därför ska jag nu återgå till mina saltapinnar med färskost och leta upp en halvvettig film på Viaplay, somna till den och vakna upp i mitt eget hus for the first time in forever. För vet ni va, jag är i Moheda once again. Ni vet det där stället där alla drömmar slår in, där alla människor vågar satsa och leva sina liv fullt ut i de dagdrömmar man hade som liten. Men tills morgondagen kommer, HADE! 
 
 

Life in Skyrup /Caisa

 

gänget 🙌🏼

Ett foto publicerat av Caisa Rasmussen 🍃 (@caisarasmussen) Jul 27, 2015 kl. 6:16 PDT

Livet rullar på här nere i Skyrup, och jag antar att det rullar på därhemma med fast det är mest en gissning. Har ingen aning om vad som händer i resten av världen. Mobilen har gett upp med allt utom samtal och kamera. Stabilt. Tänkte mest uppdatera er om jag att lever och berätta för er att jag kommer åka hem till civilisationen snart, om än bara för ett par dagar. Efter det beger jag mig ännu en gång ner hit och spenderar de två sista veckorna av sommaren här. Påtal om sommar så undrar jag, precis som alla andra vart den tog vägen!? Jag går i dunjacka och fryser, nemas problemas att ha 150 lager med tröjor på sig och vinterjackan över det, för varmt blir det då inte.
 
Skyrupp Grand Prix för endast ryttare väntar och så gör min fina häst nere i hagen, henne ska jag idag (förhoppningsvis) sitta upp på igen efter x-antal veckor. Tjoho så skojj!
 

Workin' 8 to 4 /E

Det jag såg fram emot mest med att blogga med Caisa var att det blev liksom två som skrev. Jag själv blev ganska dålig på att skriva de senaste halvåret & Caisa med hästen hinner inte alltid - vi borde alltså kompensera varandra ganska bra? Nah. Om man tänker logiskt så blir liksom en halv + en halv en hel. Men Caisa + Ebba blir snarare en två tredjedelar tillsammans. Ta mig inte fel, Caisa + Ebba är absolut 110% tillsammans, men kanske inte när de kommer till att blogga. Har dock en magkänsla av att det blir bättre när skolan drar igång, när ingen jobbar, man kommer hem lite tidigare (är hemma ren allmänt lol) & det blir lite mer struktur i vardagen. Vi får hoppas de? Det brukar vara så, för min del i alla fall. Rent ut sagt förstår jag knappt hur folk kan skriva "Ja uppdateringen ska bli bättre nu till sommaren när jag har mer tid osv!". En annan har 10 gånger mindre tid & den tid jag väl har försöker jag bara slappna av? Imponerad av er, lol

Idag är det hur som hur onsdag, imon torsdag & sen fredag (<333). Sen har vi bara 1 vecka kvar med jobb, så redo. Vill sluta jobba nuuuu. Men samtidigt är det lika med att skolan börjar igen, & vem vill ha det.
Ska upp till Putte ikväll, känns som om de va evigheter sen jag klappade honom & jag har faktiskt inte ridit honom sen förra fredagen? Vet inte riktig vad vi gör, är faktiskt lite sugen på att rida på banan men det lär väl ändra sig om vädret är fint haha, det är så skrivet "skogsmulle" i pannan på mig. Lol, om inte annat tänkte jag faktiskt att vi kanske skulle försöka rida ett "paddockpass" på en av ängarna, bros dock på lite hur högt gräset är osv hehe.  Vi får helt enkelt se? 

Annars inte mycket. Ska försöka skriva ikväll. KRAM